Last Minutes Torremolinos

Wil je zo snel mogelijk vertrekken op zonvakantie naar Spanje? Met een last minute vakantie naar Torremolinos heb je zon, strand en dolle pret gegarandeerd voor een voordelige prijs. Torremolinos is een bruisende badplaats aan de Costa del Sol, waar je gegarandeerd kan genieten van een top vakantie. Zijn langgerekte stranden en gezellig uitgaan helemaal je ding? Je vindt het allemaal met een last minute vakantie naar Torremolinos, en bovendien aan een heel voordelige prijs! Torremolinos ligt aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje. De regio heeft enkele van de meest populaire badplaatsen van Spanje, en daar hoort Torremolinos zeker bij.

TIP! – Bekijk last minute aanbod bij deze aanbieders

Bovendien is de regio omgeven door indrukwekkende bergen en landschappen. De ‘zeven gouden stranden’, met elkaar verbonden door een promenade, maken van Torremolinos een top bestemming voor een gezellige last minute vakantie met het hele gezin. Zie je jezelf al zitten op een terrasje, met zicht op zee, genietend van de Spaanse zon? Slechts een paar uurtjes vliegen en je voordelige last minute vakantie gaat onmiddellijk van start.

Goedkoop naar Torremolinos?

 
De grootste trekpleisters van Torremolinos zijn ongetwijfeld de prachtige goudgele stranden met wuivende palmbomen. Geniet met je voeten in het zand op de Playa El Bajondillo of probeer de nieuwste watersporten uit op Playa La Carihuela. De talrijke ‘chiringuitos’ of strandbars serveren je met de glimlach een heerlijke exotische cocktail. Volledig tot rust komen doe je op het iets rustigere strandje Playa Los Alamos, om daarna lekker te gaan shoppen aan de Calle San Miguel.

Wissel je zon en strand graag af met wat sport of cultuur? Als je wat landinwaarts trekt, kom je vanzelf langs pittoreske Spaanse dorpjes en oude kerkjes. In het nabijgelegen Nerja kan je het Balcón de Europa bezoeken, waar je een prachtig uitzicht hebt over de hele Costa del Sol. De oude stad Ronda met haar witgekalkte huizen is zeker ook een bezoekje waard. Kan je niet meer wachten om het zonovergoten Spanje zelf te gaan ontdekken? Boek dan nu je voordelige last minute vakantie naar Torremolinos!