Over deze website

Last-minutesspanje.be is een informatieve website met vakantietips en last minute reizen. Wij zijn geen reisbureau. Wij verkopen geen reizen. Wij sturen enkel bezoekers door naar touroperators waar je online een reis kan boeken of websites met vakantietips, hiervoor ontvangen wij mogelijk een commissie.

Last-minutesspanje.be is niet aansprakelijk voor foutieve informatie op de website. Enkel de prijzen en voorwaarden die je op de website van de touroperator vindt zijn van toepassing. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met deze voorwaarden.

Last-minutesspanje.be respecteert de privacy van haar gebruikers. Wij bewaren bepaalde gebruikersgegevens om het surfgedrag van bezoekers te analyseren en de website te verbeteren en optimaliseren. Deze gegevens zijn anoniem. Wij verzamelen of gebruiken geen persoonlijke gegevens voor commerciële doeleinden tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor gevraagd wordt.

Last-minutesspanje.be maakt gebruik van cookies en het is mogelijk dat onze adverteerders dit ook doen. Indien u niet wil dat er cookies op uw computer komen te staan, schakel deze dan uit.

Last-minutesspanje.be respecteert de intellectuele rechten van derden. Indien je van mening bent dat er op deze website inhoud is geplaatst waarmee het auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten worden geschonden, word je verzocht dit aan ons te melden zodat wij dit kunnen oplossen.

Zin in een samenwerking met Last-minutesspanje? Dat kan! Stuur ons je voorstel en we antwoorden zo snel mogelijk.

Lastminute-spanje.nl heeft een samenwerking met:

  • Daisycon.com
  • En kan je contacteren via:
    info@lastminute-spanje.nl