Last Minutes vakantie naar La Palma


Bekijk en vergelijk de duizenden last minute reizen naar La Palma
TUI.nl
Sunweb.nl
Corendon.nl
De Vakantiediscounter
Boek nu een voordelige last minute vakantie naar La Palma en kom volledig tot rust op het meest groene eiland van de Canarische eilanden. Deze Spaanse eilandengroep ligt op ongeveer 200 kilometer van de kust van Afrika. Het subtropisch klimaat, indrukwekkend vulkanisch landschap en overweldigende natuur maken van La Palma een vakantiebestemming waar je op en top van de natuur kan genieten. Het ongerepte La Palma is de ideale bestemming voor een voordelige last minute vakantie. Wil je de drukte wat ontwijken en genieten van groene bossen en prachtige uitzichten, dan ben je op La Palma zeker aan het juiste adres.

TIP! – Bekijk last minute aanbod bij deze aanbieders

Trek je wandelschoenen aan en ga de pijnbomen en natuurlijke waterbronnen ontdekken in Caldera de Taburiente, een prachtig natuurpark op La Palma. Ontspannen doe je helemaal in de natuurlijke rotsbaden van Charco Azul. ‘s Avonds kan je vanop het terras van je hotel de schitterende sterrenhemel bewonderen, en je vakantie in La Palma kan niet meer stuk.

Heb je toch wat zin om te shoppen, dan zal je in de hoofdstad van La Palma, Santa Cruz de La Palma, zeker je ding wel vinden. Het gezellige centrum met kleine straatjes en levendige pleintjes nodigt je uit om op verkenning te gaan. Heb je de kleurrijke gevels met houten balkons al opgemerkt? Deze zijn typisch voor Santa Cruz.

Je kan in La Palma natuurlijk ook van de Spaanse zon genieten. In de buurt van Santa Cruz ligt de gezellige badplaats Los Cancajos. Meer naar het westen vind je de badplaats Puerto Naos, die zeker ook een bezoekje waard is. Schrik niet van de donkere kleur van het strand. Die is afkomstig van de lava van de verschillende vulkanen op het eiland. Het zand kleurt dus donker, maar is perfect proper!

Goedkoop op vakantie naar La Palma

Voor een prachtig uitzicht kan je terecht op het uitkijkpunt Mirodor del Time. Zowel overdag als ’s avonds is het uitzicht hier adembenemend. Ook de vuurtoren op het meest zuidelijke punt van het eiland, de Punta de Fuencaliente, biedt een prachtig zicht. Hoogste tijd om dit zelf te gaan ontdekken! Boek dus nu je voordelige last minute vakantie naar het prachtige La Palma!

NU BOEKEN »

Wat zoek je?

Last minute vliegvakantie naar La Palma
Goedkoopste last minute La Palma
Last minutes La Palma Neckermann
Last minutes La Palma TUI
Last minute Canarische eilanden La Palma
Ik zoek een last minute vakantie naar La Palma
Goedkope last minute vliegtickets naar La Palma