Last Minutes vakantie Costa Brava


Bekijk en vergelijk de duizenden last minute reizen naar de Costa Brava
TUI.nl
Sunweb.nl
Corendon.nl
De Vakantiediscounter
Wil jij ook genieten van een droomvakantie naar Spanje? Met een voordelige last minute vakantie naar de Costa Brava heb je zon, strand en ontspanning gegarandeerd voor een voordelige prijs. De Costa Brava heeft niet alleen brede goudgele zandstranden, je vindt er vooral ook prachtige natuur. Heerlijk dus om te wandelen of te fietsen, als je na al dat genieten op het strand graag wat afwisseling wil. De Costa Brava is de bestemming bij uitstek voor wie van een gevarieerde en voordelige last minute vakantie wil genieten onder de Spaanse zon! Op de populaire stranden van de Costa Brava vind je veel bars en activiteiten. De meest bekende badplaats aan de Costa Brava is het bruisende Lloret de Mar.

TIP! – Bekijk last minute aanbod bij deze aanbieders

De Costa Brava ligt in het noorden van Spanje en is vooral bekend omwille van zijn grillige kustlijn met indrukwekkende rotsen en kliffen. Daaraan dankt hij ook zijn naam: Costa Brava betekent ‘woeste kust’. De brede stranden en rustige baaitjes van de Costa Brava zijn ideaal om te genieten van dit prachtige landschap met uitzicht op de rotsen. Neem zeker ook eens een bootje om de indrukwekkende kustlijn vanop het water te bewonderen.

Goedkope last minute naar de Costa Brava?

Talrijke uitgaansgelegenheden verwelkomen je er graag en je hoeft maar te kiezen uit het grote aanbod. Ga je liefst uit de bol in een grote discotheek, kies je voor een intieme beach party of toch liever een exclusief feestje op een boot? In Lloret de Mar vind je het allemaal. Ga zeker ook eens naar één van de bekende thema-avonden in Lloret de Mar. Bijna elke avond wordt er wel iets georganiseerd, en vaak zijn er mooie kortingen zodat je lekker op stap kan gaan voor weinig geld. Boek een goedkope last minute naar Lloret de Mar


Even bekomen van het uitgaan en graag wat cultuur opdoen? Dan is de Costa Brava ideaal gelegen voor een bezoekje aan Girona of Barcelona. Heerlijk slenteren over de Ramblas en een bezoekje aan de Sagrada Familia in Barcelona, en je dag kan niet meer stuk. Bezoek zeker ook één van de talrijke musea over Salvador Dalí. Omdat hij in de streek gewoond heeft en opgegroeid is, kan je op verschillende plaatsen zijn prachtige werk bewonderen. Terug in je hotel aan het strand kan je nog net genieten van de ondergaande zon boven het prachtige landschap. Kan je niet meer wachten om het zonovergoten Spanje zelf te gaan ontdekken? Boek dan nu je voordelige last minute vakantie naar de Costa Brava!

Goedkope badplaatsen Costa Brava

Jij wil een last minute naar de Costa Brava? Bekijk hier welke de badplaatsen aan de Costa Brava zijn waar je goedkoop last minute op vakantie kan gaan. Aan de Costa Brava zijn verschillende badplaatsen waar je echt wel heel goedkoop naartoe kan gaan.

NU BOEKEN »